Profylaxgruppen i Sverige AB

Stockholms län

Information

Profylaxgruppen i Sverige AB är en verksamhet som finns i Danderyd. I Profylaxgruppen i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Robertson, Helén Christina som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Wilsby, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Britt-Marie Anita som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunilla Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Hanna Charlotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Edenroth Oké, Linn som är född 1974 och har titeln SuppleantRichardsson, Anneli Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Profylaxgruppen i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Profylaxgruppen i Sverige AB på telefon 08-7580210.

Bolaget skall bedriva kursverksamhet med mål att ge blivande föräldrar, barnmorskor och övrig berörd personal insikt i förmågan och självförtroendet till en magisk start i livet. Genom att utbilda och förbereda ökar vi förutsättningarna för en positiv förlossningsupplevelse och en kärleksfull relation mellan föräldrar och barn.

Idag är Profylaxgruppen i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Profylaxgruppen i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Profylaxgruppen i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och Profylaxgruppen i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Profylaxgruppen i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Robertson, Helén Christina -Wilsby, Anna Maria

Profylaxgruppen i Sverige AB har 556642-5293 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.