RADIO steps AB

Stockholms län

Information

RADIO steps AB är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som RADIO steps AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RADIO steps AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

RADIO steps AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-05-20. Men sedan 2003-09-04 så har RADIO steps AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svalnäs Allé 24, 182 67, Djursholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RADIO steps AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7963700.

Danderyd arbetar för att verksamheter som RADIO steps AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RADIO steps AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av informationsteknologirelaterande produkter och tjänster såsom, programvaru-utvecklingsverktyg, applikationslösningar och integration av system samt bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RADIO steps AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RADIO steps AB och det är följande personer, Sellberg, Carl Joakim som är född 1964 och har titeln VD, Sellberg, Carl Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sellberg, Jan Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Englund, Sara Kristina som är född 1980 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RADIO steps AB är 556644-5267.