Track Finder AB

Stockholms län

Information

556645-3774 är organisationsnummer för företaget Track Finder AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Track Finder AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Track Finder AB finns i.

Track Finder AB har varit registrerat sedan 2003-07-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Track Finder AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Track Finder AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Track Finder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Track Finder AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5295464 eller genom brev på följande adress:
Solstigen 2, 182 53, Danderyd

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom teknikområdet med inriktning på militära ledningssystem och civila telekomsystem. Bolaget skall även utveckla export- och importmöjligheter gällande tjänster och produkter med Sydostasien, kinesisktalande Ostasien och Australien. Bolaget skall också bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Track Finder AB och det är Eklund, Carl Bertil Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Eklund, Carl Bertil Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Karin Cecilia Elisabeth som är född 1982 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,