Funhjo AB

Stockholms län

Information

Funhjo AB är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Funhjo AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Funhjo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-24.

Funhjo AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-07-02. Men sedan 2005-02-24 så har Funhjo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mörbydalen 11, 182 52, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Funhjo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5882284.

Danderyd arbetar för att verksamheter som Funhjo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Funhjo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management och administration, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Funhjo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Funhjo AB och det är följande personer, Johansen, Harald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansen, Gun Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Funhjo AB är 556646-1314.