E.Z.E. Sport & Fitness AB

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter E.Z.E. Sport & Fitness AB. Det finns flera verksamheter som liknar E.Z.E. Sport & Fitness AB i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-07-14 så har E.Z.E. Sport & Fitness AB varit registrerat. Idag är E.Z.E. Sport & Fitness AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med E.Z.E. Sport & Fitness AB så kan man gör det genom att posta ett brev till TUMSTOCKSVÄGEN 8, 187 66, Täby. Vi ni istället prata med E.Z.E. Sport & Fitness AB så kan ni göra det på 08-7285330.

Bolaget skall bedriva gym- och träningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jarness, Pål som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederholm, Hans Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannhus, Anders Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

E.Z.E. Sport & Fitness AB har 556646-6925 som sitt organisationsnummer.