BARTECO AB

Stockholms län

Information

BARTECO AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där BARTECO AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BARTECO AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BARTECO AB har haft sedan 2003-10-09. BARTECO AB har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BARTECO AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolv. 21, 182 46, Enebyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4700964.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är BARTECO AB Privat, ej börsnoterat.

BARTECO AB har idag 556646-8517 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BARTECO AB

Bolaget skall sälja och leverera konsulttjänster för datoranvändning, mjukvaruutveckling och annan teknisk produktutveckling, samt därmed förenlig verksamhet.

I BARTECO AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Björn Ragnar som är född 1964 och har titeln VD, Arvidsson, Björn Ragnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Gun Ingela som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .