Business Impact Communication Nordic AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Business Impact Communication Nordic AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Business Impact Communication Nordic AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Business Impact Communication Nordic AB är momsregistrerat sedan2004-03-04 och har organisationsnummer 556650-6241.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5826044 alternativt besöka eller skicka post till Business Impact Communication Nordic AB på följande adress VILLAVÄGEN 34, 182 79, Stocksund.

Business Impact Communication Nordic AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Business Impact Communication Nordic AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Söderlind, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Tjäder, Ida Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet på ledningsnivå avseende marknadskommunikation främst inom branscherna konsument- och detaljhandel samt bedriva agenturverksamhet inom dagligvaruhandeln och därmed förenlig verksamhet.