FABU Medical AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FABU Medical AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är FABU Medical AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2003-11-06 så skapades FABU Medical AB och bolaget är har F-skattsedel FABU Medical AB har haft det sedan 2004-11-25.

556651-1670 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är FABU Medical AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med FABU Medical AB så går det att nå dem via telefon på 08-7557950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom FABU Medical AB är Undén, Hans Folke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Undén, Anne Birgitte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .