Hofsberger Development AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hofsberger Development AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Hofsberger Development AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hofsberger Development AB är momsregistrerat sedan2005-09-01 och har organisationsnummer 556651-2538.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Hofsberger Development AB på följande adress Terrassv. 27, 182 79, Stocksund.

Hofsberger Development AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-01.

I Hofsberger Development AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hofsberger, Kjell Olof Olsson som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom områdena strategisk styrning, affärsutveckling och företagsledning. Dessutom ska bolaget förvalta aktier i intressebolag.