UPA Invest AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska driva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Köp-, försäljning, import, export och forskning inom byggnads-, data-, hemelektronik-, beklädnads-, livsmedels-, kontors-, fritids-, farmaceuptisk-, kemiskteknisk-, sport-, idrotts-, hobby-, naturkosmetik-, naturläkemedel-, medicinsk rehabiliterings-, turist-, bil-, energi-, petrokemisk-, gafisk-, fritids-, foto-, film-, förpacknings-, grammofon-, leksaks-, keramik-, ur och glasindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för UPA Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är UPA Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2003-11-27 så skapades UPA Invest AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556652-0135 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är UPA Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med UPA Invest AB så går det att nå dem via telefon på 08-7556050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom UPA Invest AB är Roxenvall, Franz Albert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Johan Matti som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .