Lunam Företagssäkerhet AB

Stockholms län

Information

556652-7338 är organisationsnummer för företaget Lunam Företagssäkerhet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lunam Företagssäkerhet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Lunam Företagssäkerhet AB finns i.

Lunam Företagssäkerhet AB har varit registrerat sedan 2003-12-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lunam Företagssäkerhet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

Lunam Företagssäkerhet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lunam Företagssäkerhet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Almquist, Magnus Gustaf Olofsson

Vill ni komma i kontakt med Lunam Företagssäkerhet AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54495700 eller genom brev på följande adress:
Stockbyv. 5, 182 78, Stocksund

Bolaget skall bedriva konsulttjänster, management och säkerhets- bemanning inom företagssäkerhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lunam Företagssäkerhet AB och det är Almquist, Magnus Gustaf Olofsson som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Karl Gustav Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Assarson Frydlinger, David Torsten H som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sommar, Anna Karin som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,