Ameni Business Consulting AB

Stockholms län

Information

Ameni Business Consulting AB är ett företag som finns i Danderyd. I Ameni Business Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlgren, Johan Nilsson som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren Fries, Cecilia Alice Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Ola Mattias som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ameni Business Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ameni Business Consulting AB på telefon 070-8552021.

Bolaget skall bedriva nationell och internationell ekonomi- och managementkonsultverksamhet, förlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ameni Business Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ameni Business Consulting AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ameni Business Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och Ameni Business Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ameni Business Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ameni Business Consulting AB har 556653-1165 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.