Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB. Det finns flera företag som liknar Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-05-13 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-12-29 så har Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB varit registrerat och sedan 2004-05-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fribergav. 8, 182 53, Danderyd. Vi ni istället prata med Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB så kan ni göra det på 073-7254004.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mat och dryck, koncept-design, tidningsreportage med foton, skriva och bearbeta kokböcker, catering samt föreläsningar inom nämnda område ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Anna Elisabeth som är född 1965 och har titeln VD, Johansson, Anna Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Conny som är född 1964 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Mediamat Foodsupport Elisabeth Johansson AB har 556653-3732 som sitt organisationsnummer.