Paulsson & co AB

Stockholms län

Information

Paulsson & co AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Paulsson & co AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Paulsson & co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Paulsson & co AB har haft sedan 2004-04-01. Paulsson & co AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Paulsson & co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Aurav. 9B, 182 60, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7532309.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Paulsson & co AB Privat, ej börsnoterat.

Paulsson & co AB har idag 556656-0743 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Paulsson & co AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva konsultverksamhet inom företagsrådgivning samt handel med internet online tjänster.

I Paulsson & co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Paulsson, Claes Hans Fritiof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Åsa Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .