Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag ska trivas.

Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation inom optik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15.

Idag är Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9136561.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag är Lindbäck Magnusson, Eva Katarina som är född 1961 och har titeln VD, Lindbäck Magnusson, Eva Katarina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulvefeldt, Eva Christina Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Kristina Ingrid Johanna som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Katarina Lindbäck Optik Konsult Aktiebolag har 556657-3050 som sitt organisationsnummer.