CEPT Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och CEPT Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och CEPT Consulting AB är ett av dem. Statusen för CEPT Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

CEPT Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som CEPT Consulting AB ska trivas.

CEPT Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom områdena företags- och verksamhetsledning, för kunder ge stöd avsedda projektledning, affärsplanarbete, strategi- och affärsutveckling, verksamhetseffektivisering och förändringsarbete, mentorskap ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CEPT Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är CEPT Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med CEPT Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7559605.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med CEPT Consulting AB är Pedersen, Per Oddvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Elsa Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

CEPT Consulting AB har 556657-3993 som sitt organisationsnummer.