Akelius Fastigheter i Skåne AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Akelius Fastigheter i Skåne AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Akelius Fastigheter i Skåne AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2004-04-13 så skapades Akelius Fastigheter i Skåne AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556659-7273 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Akelius Fastigheter i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Akelius Fastigheter i Skåne AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Ekelund, Per Rolf Anders -Rånes, Mikael Bengt Håkan -Synnes, Leiv Inge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Akelius Fastigheter i Skåne AB är Ekelund, Per Rolf Anders som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Rånes, Mikael Bengt Håkan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Synnes, Leiv Inge som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Ragnarsson, Hans Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlsén, Pål som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Sofia Eva-Lotta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .