KANT Consulting AB

Stockholms län

Information

KANT Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där KANT Consulting AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. KANT Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket KANT Consulting AB har haft sedan 2007-05-24. KANT Consulting AB har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KANT Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Danderydsv. 108, 182 55, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7870601.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är KANT Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

KANT Consulting AB har idag 556661-3617 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KANT Consulting AB

Bolaget skall tillhandahålla produkter och tjänster inom IT-verksamhet med fokus på bank och finans samt handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I KANT Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kant, Lars Fredrik Vilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kant Lindstrand, Veronika Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision som är född och har titeln Revisor, .