CS Moms AB

Stockholms län

Information

CS Moms AB är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som CS Moms AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CS Moms AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-05-28.

CS Moms AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-26. Men sedan 2004-05-28 så har CS Moms AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brov. 2 C, 182 76, Stocksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CS Moms AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6240662.

Danderyd arbetar för att verksamheter som CS Moms AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CS Moms AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom mervädesskatteområdet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CS Moms AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CS Moms AB och det är följande personer, Sjöstedt Forslund, Ann Christina A som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Eric Torsten som är född 1948 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CS Moms AB är 556661-6768.