Datakonkret Business Intelligence AB

Stockholms län

Information

556662-9308 är organisationsnummer för verksamheten Datakonkret Business Intelligence AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datakonkret Business Intelligence AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Datakonkret Business Intelligence AB finns i.

Datakonkret Business Intelligence AB har varit registrerat sedan 2004-06-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datakonkret Business Intelligence AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-30.

Datakonkret Business Intelligence AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Datakonkret Business Intelligence AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Datakonkret Business Intelligence AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6296760 eller genom brev på följande adress:
Henrik Palmes Allé 9, 182 60, Djursholm

Bolaget skall bedriva konsultarbete, försäljning av programvaror och hårdvaror inom AU ADB, äga samt förvalta fastigheter, värdepapper och konst samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datakonkret Business Intelligence AB och det är Fagerlund, Agneta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerlund Larsson, Nils Åke som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor,