Magnus Mannerson Konsult & Invest AB

Stockholms län

Information

Magnus Mannerson Konsult & Invest AB är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Magnus Mannerson Konsult & Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Magnus Mannerson Konsult & Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-08-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magnus Mannerson Konsult & Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7558555.

Danderyd arbetar för att företag som Magnus Mannerson Konsult & Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magnus Mannerson Konsult & Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets skall bedriva investering i och konsultationer till handelsföretag, handel och förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Magnus Mannerson Konsult & Invest AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magnus Mannerson Konsult & Invest AB och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Magnus Mannerson Konsult & Invest AB är 556664-9421.