Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB

Stockholms län

Information

556665-7796 är organisationsnummer för bolaget Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB finns i.

Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB har varit registrerat sedan 2004-09-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Ekelund, Per Rolf Anders -Rånes, Mikael Bengt Håkan -Synnes, Leiv Inge

Vill ni komma i kontakt med Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-304880 eller genom brev på följande adress:
Friisg. 39, 214 21, Malmö

Bolaget skall direkt och indirekt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Akelius Fastigheter Parkmöllan i Malmö AB och det är Ekelund, Per Rolf Anders som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Rånes, Mikael Bengt Håkan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Synnes, Leiv Inge som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Ragnarsson, Hans Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlsén, Pål som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Sofia Eva-Lotta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,