LA Adviser AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och LA Adviser AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och LA Adviser AB är ett av dem. Statusen för LA Adviser AB är att Bolaget är aktivt.

LA Adviser AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som LA Adviser AB ska trivas.

LA Adviser AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LA Adviser AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är LA Adviser AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med LA Adviser AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6356255.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LA Adviser AB är Andersson, Bengt Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elna Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

LA Adviser AB har 556667-0419 som sitt organisationsnummer.