ProSweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ProSweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. ProSweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

ProSweden AB är momsregistrerat sedan2004-12-09 och har organisationsnummer 556668-6480.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till ProSweden AB på följande adress Haga Kyrkog. 4 A, 411 23, Göteborg.

ProSweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-25.

I ProSweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kohandani Mrebt, Delaram Zemen som är född 1988 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara personalrekrytering inom administratörer, kontor, restaurang, vårdsektorn, vårdpersonal, lager och butiker,bevakning samt därmed förenlig verksamhet.