Seagull Executive Adviser AB

Stockholms län

Information

Seagull Executive Adviser AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Seagull Executive Adviser AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Seagull Executive Adviser AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Seagull Executive Adviser AB har haft sedan 2005-01-20. Seagull Executive Adviser AB har funnits sedan och 2005-01-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Seagull Executive Adviser AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gripv. 10, 182 62, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-219912.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Seagull Executive Adviser AB Privat, ej börsnoterat.

Seagull Executive Adviser AB har idag 556669-7610 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Seagull Executive Adviser AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster rörande affärsutveckling och kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Seagull Executive Adviser AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Nils Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Olov som är född 1969 och har titeln Suppleant, Borgersen, Lars Håkon som är född 1947 och har titeln Revisor, .