Soldränkta Tomater AB

Stockholms län

Information

556670-0018 är organisationsnummer för företaget Soldränkta Tomater AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Soldränkta Tomater AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Soldränkta Tomater AB finns i.

Soldränkta Tomater AB har varit registrerat sedan 2004-11-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Soldränkta Tomater AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Soldränkta Tomater AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Soldränkta Tomater AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Soldränkta Tomater AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54131470 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 26 B, 185 32, Vaxholm

Bolaget skall konsultera och ge strategisk rådgivning inom handel och media. Inom media: TV-produktion, film samt reklamfilm. Inom handel: sortiment och varumärkesstrategi samt konceptutveckling inom detaljhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Soldränkta Tomater AB och det är Kinning, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kinning, Christel Yvonne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinning, Boel Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Potila, Liisa Anne Kristiina som är född 1960 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,