OW Lokalrevisioner AB

Stockholms län

Information

OW Lokalrevisioner AB är en verksamhet som finns i Danderyd. I OW Lokalrevisioner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Weinberg, Ola Gunnarsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Uggla, Lars Erik Axel som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OW Lokalrevisioner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OW Lokalrevisioner AB på telefon 08-109828.

Bolaget skall bedriva hyresförhandlingar, revision av arrende- och hyresavtal, genomföra miljöanpassningar av lokaler och svara för uppmätning vid markupplåtelser och hyresavtal samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är OW Lokalrevisioner AB av bolagstypen Aktiebolag.

OW Lokalrevisioner AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OW Lokalrevisioner AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och OW Lokalrevisioner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OW Lokalrevisioner AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

OW Lokalrevisioner AB har 556670-9068 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.