Nordiska Hem Lifestyle AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Nordiska Hem Lifestyle AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Nordiska Hem Lifestyle AB är ett av dem. Statusen för Nordiska Hem Lifestyle AB är att Bolaget är aktivt.

Nordiska Hem Lifestyle AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Nordiska Hem Lifestyle AB ska trivas.

Nordiska Hem Lifestyle AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med konsultation avseende konfektion och heminredning, försäljning av heminredning, cafe och internetverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva försäljning, import o export avseende alkoholhaltiga drycker samt vara upplagshavare och varumottagare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordiska Hem Lifestyle AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Nordiska Hem Lifestyle AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Nordiska Hem Lifestyle AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7533350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nordiska Hem Lifestyle AB är Stier Lönnroth, Elfi Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stier Norén, Schira Angelika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .

Nordiska Hem Lifestyle AB har 556671-9950 som sitt organisationsnummer.