Bonadea AB

Stockholms län

Information

Bonadea AB är ett företag som finns i Danderyd. I Bonadea AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Maria Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bois, Per Åke som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bonadea AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bonadea AB på telefon .

Bolaget skall tillhandahålla och förmedla tjänster av teknologisk, kommersiell och administrativ natur inom området telekommunikationstjänster. Bedriva handel, utveckling och försäljning av produkter och tjänster inom samma område. Äga och förvalta fast och lös egendom, värdepapper och immateriella rättigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bonadea AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bonadea AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bonadea AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Bonadea AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bonadea AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bonadea AB har 556672-7425 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.