ABJ NetCom AB

Stockholms län

Information

ABJ NetCom AB är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som ABJ NetCom AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ABJ NetCom AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

ABJ NetCom AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-01-07. Men sedan 2006-09-28 så har ABJ NetCom AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Finspångsg. 52 C, 163 53, Spånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ABJ NetCom AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-230600.

Danderyd arbetar för att verksamheter som ABJ NetCom AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ABJ NetCom AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra installationer företrädesvis inom elbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ABJ NetCom AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ABJ NetCom AB och det är följande personer, Nyberg, Bo Anders som är född 1961 och har titeln VD, Nyberg, Bo Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Bo Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nielsen, Jim Otto som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ABJ NetCom AB är 556674-1541.