AT Financial AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med värdepapper, derivathandel, aktier, optioner och andra värdepapper, dessutom verka som konsulter i aktiehandels- rådgivning energi och it-konsulter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AT Financial AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är AT Financial AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2005-01-27 så skapades AT Financial AB och företaget är har F-skattsedel AT Financial AB har haft det sedan 2005-05-07.

AT Financial AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-07

556675-4809 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är AT Financial AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AT Financial AB så går det att nå dem via telefon på 019-581818 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AT Financial AB är Jonasson, John Erik Fritiof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berger, Knut Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hussain, Khalid Yazdani som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Dan Ivan Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Tommy Andreas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisorbn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .