ValueTree Holdings AB

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter ValueTree Holdings AB. Det finns flera verksamheter som liknar ValueTree Holdings AB i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ValueTree Holdings AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-11-10 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-08-02 så har ValueTree Holdings AB varit registrerat och sedan 2005-11-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ValueTree Holdings AB Publikt bolag och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med ValueTree Holdings AB så kan man gör det genom att posta ett brev till DALÉNUM 10, 181 70, Lidingö. Vi ni istället prata med ValueTree Holdings AB så kan ni göra det på 08-6240200.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av företrädesvis konsumentprodukter för barnfamiljer, förvalta fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åkerblom, Lars Henry som är född 1965 och har titeln VD, Åkerblom, Lars Henry som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenfors, Erik Ivar Bertil som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Peczynski, Dominika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedeby, Åke Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Daun, Karl Leonard som är född 1964 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Stenfors, Erik Ivar Bertil i förening med en av -Peczynski, Dominika -Smedeby, Åke Mikael -Åkerblom, Lars Henry Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

ValueTree Holdings AB har 556684-2695 som sitt organisationsnummer.