SWEBAX AB

Stockholms län

Information

SWEBAX AB är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som SWEBAX AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SWEBAX AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-12-01.

SWEBAX AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-10-03. Men sedan 2005-12-01 så har SWEBAX AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SWEBAX AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4467001.

Danderyd arbetar för att bolag som SWEBAX AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SWEBAX AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara handel med kosttillskott, mineraler och proteiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SWEBAX AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SWEBAX AB och det är följande personer, Wafin, Mikael Varol som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnström, Lovisa Ebba Karin som är född 1988 och har titeln Suppleant, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SWEBAX AB är 556686-8062.