Nira Control AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska utveckla och marknadsföra elektroniska kontrollsystem och utrustningar inom området fordonsreglersystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nira Control AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Nira Control AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2005-10-17 så skapades Nira Control AB och verksamheten är har F-skattsedel Nira Control AB har haft det sedan 2006-02-23.

Nira Control AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-23

556687-9382 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Nira Control AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nira Control AB så går det att nå dem via telefon på 08-54471840 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nira Control AB är Palm, Bo Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Bo David Valdemar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Mats Hugo Rolf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Gustav Hjalmar W som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Tomas Rickard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Gutberg, Carl Gustaf som är född 1946 och har titeln RevisorBonnevier, Lars Ove som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .