Wollgårds Delgivningstjänst AB

Stockholms län

Information

Wollgårds Delgivningstjänst AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Wollgårds Delgivningstjänst AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wollgårds Delgivningstjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wollgårds Delgivningstjänst AB har haft sedan 2005-12-08. Wollgårds Delgivningstjänst AB har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wollgårds Delgivningstjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vendev. 13, 182 69, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wollgårds Delgivningstjänst AB Privat, ej börsnoterat.

Wollgårds Delgivningstjänst AB har idag 556689-0132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wollgårds Delgivningstjänst AB

Bolaget ska bedriva delgivningsservice och budservice samt till dessa närstående verksamheter.

I Wollgårds Delgivningstjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wollgård, Karl Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollgård, Caroline Sofia som är född 1986 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor, .