Akelius Linköping Paradiset AB

Stockholms län

Information

556691-4213 är organisationsnummer för företaget Akelius Linköping Paradiset AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akelius Linköping Paradiset AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Akelius Linköping Paradiset AB finns i.

Akelius Linköping Paradiset AB har varit registrerat sedan 2005-11-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akelius Linköping Paradiset AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Akelius Linköping Paradiset AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Akelius Linköping Paradiset AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Ekelund, Per Rolf Anders -Rånes, Mikael Bengt Håkan -Synnes, Leiv Inge

Vill ni komma i kontakt med Akelius Linköping Paradiset AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller genom dotterbolag äga och förvalta fast egendom samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Akelius Linköping Paradiset AB och det är Ekelund, Per Rolf Anders som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Rånes, Mikael Bengt Håkan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Synnes, Leiv Inge som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Ragnarsson, Hans Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlsén, Pål som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Sofia Eva-Lotta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,