Martin & Almström Fastighets AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Martin & Almström Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Martin & Almström Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2005-12-08 så skapades Martin & Almström Fastighets AB och företaget är har F-skattsedel Martin & Almström Fastighets AB har haft det sedan 2006-02-23.

Martin & Almström Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-23

556693-1852 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Martin & Almström Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Martin & Almström Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-7558050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Martin & Almström Fastighets AB är Martin, Carl Anders Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almström, Eva Ann-Cathrin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Almström, Nils Harald Haraldsson som är född 1950 och har titeln Suppleant, Martin, Margareta Linnéa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ebbvik, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor.