Malou Wiesler AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Malou Wiesler AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Malou Wiesler AB är ett av dem. Statusen för Malou Wiesler AB är att Bolaget är aktivt.

Malou Wiesler AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Malou Wiesler AB ska trivas.

Malou Wiesler AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med kläder, väskor, skor, accessoarer och presentartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malou Wiesler AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14.

Idag är Malou Wiesler AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Malou Wiesler AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-333080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Wiesler, Malou Birgit.

De som är på något sätt har med Malou Wiesler AB är Wiesler, Malou Birgit som är född 1974 och har titeln VD, Wiesler, Malou Birgit som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesler, Anders Henric Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellbrink, Curt Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Frosch, Lennart Johan Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Malou Wiesler AB har 556694-8310 som sitt organisationsnummer.