Digitaltryck i Danderyd AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom den grafiska branschen, äga och förvalta värdepapper, äga och förvalta såväl fast som lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Digitaltryck i Danderyd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Digitaltryck i Danderyd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2006-01-03 så skapades Digitaltryck i Danderyd AB och företaget är har F-skattsedel Digitaltryck i Danderyd AB har haft det sedan 2006-01-27.

Digitaltryck i Danderyd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556695-5455 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Digitaltryck i Danderyd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Digitaltryck i Danderyd AB så går det att nå dem via telefon på 08-7530400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Digitaltryck i Danderyd AB är Sjöberg, Hans Olov som är född 1964 och har titeln VD, Sjöberg, Hans Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Gun Birgit som är född 1928 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .