Ahlberg & Gadd Fastighets AB

Stockholms län

Information

Ahlberg & Gadd Fastighets AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Ahlberg & Gadd Fastighets AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ahlberg & Gadd Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ahlberg & Gadd Fastighets AB har haft sedan 2006-10-26. Ahlberg & Gadd Fastighets AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ahlberg & Gadd Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svärdv. 7, 182 33, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4040260.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ahlberg & Gadd Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Ahlberg & Gadd Fastighets AB har idag 556697-3755 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ahlberg & Gadd Fastighets AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att själva eller genom helägda eller delägda bolag förvärva, äga, förvalta och utveckla fast egendom, aktier och andelar i bolag med motsvarande verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Ahlberg & Gadd Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlberg, Nils Johan Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gadd, Jan-Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Sussie Eva Maria Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .