Ducto International AB

Stockholms län

Information

Ducto International AB är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Ducto International AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ducto International AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-01.

Ducto International AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-05-17. Men sedan 2007-02-01 så har Ducto International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mörbydalen 18, 182 52, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ducto International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3008805.

Danderyd arbetar för att bolag som Ducto International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ducto International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall sälja konsulttjänster samt köpa och sälja utrustning och produkter inom fjärrvärmeområdet.

Firmatecknare för Ducto International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ducto International AB och det är följande personer, Öqvist, Ulf Eskil som är född 1940 och har titeln VD, Öqvist, Ulf Eskil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Öqvist Jegnell, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öqvist, Ulf Erik Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öqvist, Anna Betty Lillemor som är född 1943 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor.Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ducto International AB är 556704-2444.