IndustriEkonomi Eric Giertz AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns IndustriEkonomi Eric Giertz AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. IndustriEkonomi Eric Giertz AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

IndustriEkonomi Eric Giertz AB är momsregistrerat sedan2006-08-31 och har organisationsnummer 556706-2228.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7557613 alternativt besöka eller skicka post till IndustriEkonomi Eric Giertz AB på följande adress Danderydsv. 16 E, 182 66, Djursholm.

IndustriEkonomi Eric Giertz AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-31.

I IndustriEkonomi Eric Giertz AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Giertz, Per-Axel som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom management samt förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.