Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

556707-4082 är organisationsnummer för verksamheten Susanne Persson Fastighetsförmedling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanne Persson Fastighetsförmedling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Susanne Persson Fastighetsförmedling AB finns i.

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB har varit registrerat sedan 2006-07-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanne Persson Fastighetsförmedling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Susanne Persson Fastighetsförmedling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Susanne Persson Fastighetsförmedling AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7681448 eller genom brev på följande adress:
Vendev. 11 A, 182 69, Djursholm

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Susanne Persson Fastighetsförmedling AB och det är Persson, Gun Susanne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Setterberg, Carl Jacob som är född 1972 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,