Sundbybergs Event & Mingel AB

Stockholms län

Information

Sundbybergs Event & Mingel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Sundbybergs Event & Mingel AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sundbybergs Event & Mingel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Sundbybergs Event & Mingel AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sundbybergs Event & Mingel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brunnsg. 6, 111 38, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4447914.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sundbybergs Event & Mingel AB Privat, ej börsnoterat.

Sundbybergs Event & Mingel AB har idag 556709-9923 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sundbybergs Event & Mingel AB

Bolaget ska bedriva restaurang-, café-, nattclubs- och cateringverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

I Sundbybergs Event & Mingel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergquist, Christer Patrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, André Emanuel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergquist, Rasmus Lenson som är född 1980 och har titeln Suppleant, Benisch, Bodil Margot Linnea som är född 1952 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .