AB ExperiCon Management Consulting - GH

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns AB ExperiCon Management Consulting - GH. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. AB ExperiCon Management Consulting - GH tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

AB ExperiCon Management Consulting - GH är momsregistrerat sedan2006-11-23 och har organisationsnummer 556712-2451.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3420009 alternativt besöka eller skicka post till AB ExperiCon Management Consulting - GH på följande adress Vikingav. 11, 182 63, Djursholm.

AB ExperiCon Management Consulting - GH är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-23.

I AB ExperiCon Management Consulting - GH så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Lars Gunnar som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsorgatisation och information, inklusive ekonomi och administrativa system. Idka handel med aktier och andra värdepapper samt uthyrning av semesterbostäder och därmed förenlig verksamhet.