Anneli Bermbeck AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom läkemedelindustri, veterinär, sjuk- samt hemsjukvård, bedriva häst- och ridutbildning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anneli Bermbeck AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Anneli Bermbeck AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2006-11-20 så skapades Anneli Bermbeck AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556715-9149 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Anneli Bermbeck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anneli Bermbeck AB så går det att nå dem via telefon på 070-3007503 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anneli Bermbeck AB är Nilsson, Jan Anders som är född 1972 och har titeln Likvidator, Lundberg, Lars-Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .