Aktiebolaget Reditus IT

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Aktiebolaget Reditus IT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Reditus IT är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Reditus IT är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Reditus IT är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Reditus IT ska trivas.

Aktiebolaget Reditus IT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att utföra konsultverksamhet samt försäljning och utbildning inom it och databranchen, utveckling av programvaror. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Reditus IT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30.

Idag är Aktiebolaget Reditus IT Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Reditus IT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Reditus IT är Baginski, Konrad som är född 1977 och har titeln VD, Baginski, Konrad som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Navborg, Dorota Agnieszka som är född 1965 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Reditus IT har 556717-1102 som sitt organisationsnummer.