Lilla Haga AB

Stockholms län

Information

Lilla Haga AB är ett företag som finns i Danderyd. I Lilla Haga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundvall, Rut Åsa Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thorslund, Marie-Christine Yvonne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Jan Bertil som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lundin, Maria Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Haga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Haga AB på telefon 08-7536020.

Bolaget skall tillverka och sälja textilier, heminredning, möbler, mode samt leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lilla Haga AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lilla Haga AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lilla Haga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-15 och Lilla Haga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Haga AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lilla Haga AB har 556724-5674 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.