Bork Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Bork Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bork Consulting AB är ett av dem. Statusen för Bork Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Bork Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bork Consulting AB ska trivas.

Bork Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom företagsledning samt förvaltning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bork Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15.

Idag är Bork Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Bork Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4221660.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bork Consulting AB är Bork, Jeff Lennart Håkan som är född 1955 och har titeln VD, Bork, Jeff Lennart Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bork, Sarah Loraine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Brorsson, Hans Ola som är född 1959 och har titeln Revisor, Brorsson & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bork Consulting AB har 556725-4965 som sitt organisationsnummer.