Charlotte Manhof AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Charlotte Manhof AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Charlotte Manhof AB är ett av dem. Statusen för Charlotte Manhof AB är att Bolaget är aktivt.

Charlotte Manhof AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Charlotte Manhof AB ska trivas.

Charlotte Manhof AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom sjukgymnastik, friskvård och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Charlotte Manhof AB inte är momsregistrerat.

Idag är Charlotte Manhof AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Charlotte Manhof AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7550313.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Charlotte Manhof AB är Manhoff Holmgren, Charlotte M E som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Nils Gunnar Johan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Charlotte Manhof AB har 556733-6945 som sitt organisationsnummer.